Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Emmi-Stamping Lak Cherry,15 ml

Resterende tijd

korting U bespaart
25% 1,23

Wees snel! 2 stuks over

Oude prijs: 4,90
3,68


U bespaart: 1,23 (25%)
Besparing 25%
Prijs in punten: 184 punten
Beloning punten: 5 punten
600095285
Voorraad
+

Omschrijving

De originele Emmi-Nail stempel lak 15 ml brengt filigraan gestempelde motieven op uw vingernagels. De Emmi®-Nail stempellak is speciaal ontwikkeld voor het stempelen van nageldesign. Met de perfecte viscositeit en optimale dekking garanderen we prachtige resultaten.

Met de kleur krijgt U stamping nail art met geweldige accenten  Het kan worden gecombineerd met vele volledige tegen kleuren, de nude-look of de babyboom-look.

Voor een optimaal resultaat mag het stempelproces niet te lang duren. Het is het beste om vooraf te oefenen op een monstertip of op acryltips. Onze Emmi®-Nail stempellakken en stempelgels zijn qua consistentie en dekking optimaal afgestemd op het stempelontwerp. Conventionele nagellak is vaak niet geschikt.

Inhoud: 15ml

Toepassing:

Om het door u gewenste motief op het nagelmodel aan te brengen, moet de nagel in ieder geval stof- en vetvrij zijn.

Vervolgens kan de Emmi-Nail Stamping-Gel of onze speciale Emmi-Nail Stamping-lak op het sjabloon worden geborsteld.

Overtollige verf wordt verwijderd met een schraper.

Vervolgens wordt het motief met de stempel door de stempelsjabloon in een rollende beweging opgepakt en op uw nagel overgebracht.

Bedek het nagelontwerp met een topcoat

CPNP-referentie: 1341278

Eigenschappen

EAN code:
4040513952850