Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Emmi-Nailart Powder Set Koper

11,90Beloning punten: 5 punten
80091
Voorraad
+

Omschrijving

Emmi-Chrome Powder-Set Koper - extreem fijne, hoogwaardige pigmenten voor Mirror Nails

 Met de Emmi-Nail Mirror Chrome pigmenten geef je je nagels het trendy spiegeleffect. De 6 verschillende zilverkleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en roepen niet alleen in de kersttijd een glinsterende chroomglans op. Afhankelijk van welke kleurgel je als basis gebruikt, ontstaan ​​er verschillende kleureffecten. Speciaal voor gelnagels is er nu deze onweerstaanbare nailart-trend.

Toepassing:

Bouw de nagel op zoals gewoonlijk

Breng kleurgel aan zoals gewenst (het effect komt het beste tot uiting in zwart of grijs) en hard uit gedurende 60 seconden (30 seconden in LED)

Breng Emmi-Nail UV-Top Sealing aan en hard 60 seconden uit

Neem wat pigment met de applicator en masseer in de nog warme sealing.

Verwijder het overtollige poeder met onze stofborstel

Sealen met onze Emmi-sealing gel of UV-top sealing

Klaar

In plaats van de gekleurde gel kunt u ook onze glossy gels gebruiken. Na uitharding kunt u het pigment direct op de nagel masseren. Verwijder overtollig poeder. Ten slotte wordt het nageldesign verzegeld.

Belangrijk:

Voordat de sealer zonder plaklaag wordt aangebracht, dient u ervoor te zorgen dat het oppervlak glad en stofvrij is. Dit is de enige manier om het chroomeffect echt goed op te brengen.

Om een ​​langdurig chroomeffect te bereiken, is het essentieel dat u uw verzegelingsgel gedurende 4 minuten laat uitharden. onder LED- of UV-licht.

 Inhoud: 6 x 2g, incl. 6x applicator

Eigenschappen

EAN code:
4040513800915