Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Emmi-Nail Creamy Color Gel White Starlight F429, 5 ml

9,90Prijs in punten: 495 punten
Beloning punten: 5 punten
16823
Voorraad
+

Omschrijving

Kleurgel met een romige consistentie - intensieve kleurresultaten, zelfs met een dunne laag.

Met fijne Glitterpartikelen. zorgt voor een spannende metallic look. Dankzij de romige consistentie loopt Emmi-Nail Creamy-ColorGel niet in de randen van de nagels. De hoge dekkracht van de Emmi-Nail kleurgels geeft je een verbluffende kleurervaring. Door de hoge kleurpigmentdichtheid kan onze kleurgel ook als painting gel worden gebruikt, bijvoorbeeld voor fijne lijntjes of fijne puntjes.

Door de romige consistentie van de gel kunt u deze comfortabel aanbrengen bij het modelleren van uw nagels met indrukwekkende resultaten. Om deze reden is onze UV-kleurgel ideaal voor beginners en professionals. De Emmi-Nail UV-kleurgels hebben een bijzonder korte uithardingstijd en overtuigen door hun lange houdbaarheid.

Breng de Emmi-Nail Creamy-ColorGel aan als een volledig dekkend nageldesign of zet individuele accenten door kleurrijke french te combineren met creatieve nail art. Voor een geslaagde finish verzegelt u de nagelmodellering met een dun laagje finishing gel of sealgel zodat uw kleur straalt met een prachtige glans.

Voor een streeploze verftoepassing adviseren wij onze volledig dekkende kwast maat 5.

Verwerken:

Bereid het modelleren voor zoals gewoonlijk
Breng kleurgel aan voor of na het opbouwen van de nagelmodellering
uitharden in het UV/LED apparaat gedurende 30 seconden
uitharden in het UV-apparaat in 120 seconden
Uitstekende dekking vanaf de eerste laag
daarna beschermen met een finishing gel of sealgel
Het trendy matte effect krijg je met onze Sealing Velvet mat 2.0 of onze UV-Top Sealing mat.
Inhoud: 5ml