Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Emmi-Nail Polijstblok, 4 zijdig

2,00Prijs in punten: 100 punten
Beloning punten: 5 punten
16701
Voorraad
+

Omschrijving

De Emmi-Nail polijst blok geeft je nagels een natuurlijke glans, ook zonder nagellak. Elke vrouw wil gemanicuurde handen. Ons polijstblok en wat nagelolie zijn hiervoor voldoende. Goed verzorgde vingernagels die er altijd uitzien alsof ze net gelakt zijn, zijn met de polijstvijl geen droom meer. Gebruik de gele kant om je nagels te vijlen. Gebruik de roze kant om fijne groeven en oneffenheden van het nageloppervlak te verwijderen. Strijk het nageloppervlak glad met de blauwe kant. Nu kan de nagel worden gepolijst met de groene kant. Binnen enkele seconden glanzen de nagelplaten met een natuurlijke glans.

Met het polijstblok poets je je nagels glad en glanzend, geheel natuurlijk en zonder chemische middelen.

Deze professionele nagelvijl mag in geen enkele basisuitrusting ontbreken. Goed verzorgde mannenhanden zijn al lang een must-have in de vergaderruimte. Breid je klantenkring uit, niet alleen de baard moet verzorgd worden. De handen zijn vaak een eerste indruk die blijft!

Geel: voor vijlen en opruwen
Roze: om groeven op het nageloppervlak te verwijderen
Blauw: om het nageloppervlak glad te maken
Groen: voor het polijsten van het nageloppervlak - natuurlijke glans zonder vernis.

Eigenschappen

EAN code:
4040513167018