Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Emmi-Shellac Set Blue Sky

Adviesprijs: 44,50
28,90


U bespaart: € 15,60 (35%)
Besparing 35%
Prijs in punten: 1445 punten
Beloning punten: 5 punten
Voorraad
+

Omschrijving

Emmi-Shellac Set "Blue sky" - stabiele natuurlijke nagelversterking met hoogglans

Blauw is één van de TOP trendkleuren van het huidige seizoen. In deze 5-delige Shellac set vind je onze mooiste blauwtinten. Van lichtblauw tot sterk petrol - in deze set vind je alle nuances die je nodig hebt voor een trendy nageldesign. De UV/LED lakken zorgen voor een elegante, natuurlijke uitstraling en exclusieve glans op je nagels. Met de Emmi®-Shellac / UV-lakken kunt u een perfecte UV-lakmanicure bereiken die tot 28 dagen blijft zitten. De UV-lakken zijn snel en eenvoudig aan te brengen met de geïntegreerde borstel van de fles.

Door de medium viscositeit consistentie kunnen de poetsmiddelen worden aangebracht als nagellak en blijven zitten zonder te splijten of te krassen. De dunne laagjes voelen aangenaam licht en natuurlijk aan op de nagel.

Met de Emmi-Nail UV-lakken tovert u in een handomdraai een rijke kleur en tegelijkertijd een stabiele natuurlijke nagelversteviging. De basis-/toplaag en de UV-kleurlak worden afzonderlijk aangebracht en uitgehard in het lichtuithardingsapparaat.

Ze worden verwijderd zonder moeizaam en vervelend vijlen, maar gewoon met de verwijdervloeistof. Dit bespaart u tijd en geld en maakt van elke nieuwe en duurzame kleurlook een wellness-ervaring voor uw klant.

Info: Voor het primen en afdichten van de UV-lak heeft u onze Emmi-Nail UV-lak base/topcoat nodig. Dit is niet bij de levering inbegrepen.


Toepassing: (Pas op dat u bij het aanbrengen niet aan zonlicht wordt blootgesteld.)

1. Bereid je natuurlijke nagel zoals gewoonlijk voor. Duw je nagelriemen terug met een palissander stok of metalen spatel en verwijder je nagelriemen met een nagelriemschaar of nagelriemtang. Vijl je vrije nageluiteinde in vorm en mat de nagel vervolgens met een buffer.2. Breng vervolgens de UV-lak base/top coat aan. Het is belangrijk om het vrije uiteinde van de nagel te coaten en de UV-basislaag/toplaag in drie penseelstreken (midden/rechts/links) aan te brengen.

➠ Uithardingstijd: 120 seconden. in UV- of UV/LED-lichtuithardende apparaten


3. De eerste laag verf met de Shellac dient als primer, pas bij de tweede laag wordt de kleur aangebracht, ook in drie penseelstreken, om deze te bedekken. Ook hier willen we erop wijzen dat het vrije uiteinde van de nagel moet worden omhuld.

➠ Uithardingstijd: 120 seconden. in UV-apparaten of 60 sec. UV/LED-lichtuithardende apparaten


4. De lak wordt ook verzegeld met de UV-lak base/top coat. Breng het, net als in de vorige stappen, in drie penseelstreken aan.

➠ Uithardingstijd: 120 seconden. in UV- of UV/LED-lichtuithardende apparaten5. Verwijder tot slot de inhibitielaag met een cellette en onze hoogglansreiniger.


Verwijderen:

1. Ruw de lak op met een buffer/buffervijl totdat deze niet meer glimt. LET OP: Gelieve alleen de lak op te ruwen, niet de natuurlijke nagels. Verzadig een Remover Wrap met de Remover. Wikkel de nagel in de wrap en laat de remover 8 minuten intrekken. Voor een betere grip, klem je de wrap vast met onze Remover Clips. Voor een betere verwijdering houdt u uw nagels tijdens de inwerktijd in uw lichtuithardingsapparaat.

Of:

Doe wat remover in een manicurekom en dip je nagels. Laat de remover ongeveer 3 minuten inwerken en probeer daarna voorzichtig de verflaag los te maken met een palissander stokje. Als de laag niet kan worden verwijderd, laat u de remover nog een minuut intrekken.

Houd er rekening mee dat je de remover niet langer dan 10 minuten laat zitten.


Inhoud van de set

Emmi-Nail UV/LED nagellak Bahamas 15ml
Emmi Nail UV/LED Polish Blue Lagoon 15ml
Emmi Nail UV/LED Polish Pacific Time 15ml
Emmi Nail UV/LED Polish Navy Peony 15ml
Emmi Nail UV/LED Polish Nazomer Groen 15ml