Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Emmi Shellac UV/LED-Gellak Universeel -L475-, 15 ml

9,90Prijs in punten: 495 punten
Beloning punten: 3 punten
17950
Voorraad
+

Omschrijving

Party alarm! De zilveren glitterlak maakt van je nagels een absolute blikvanger op het volgende feest. Afhankelijk van welke achtergrondkleur je kiest, glinstert je ontwerp in andere kleuren. Het bijzondere aan deze nagellak: de glitterdeeltjes reflecteren onder lamp en exploderen letterlijk op je nagels. Een spannend effect dat zeker overal te zien is. De UV/LED-lak kan ook op een kleurgel worden aangebracht en vervolgens worden verzegeld.

✔ gemiddelde viscositeit
✔ Effect-toplaag
✔ HEMA-vrij
✔ Veganistisch
✔ Inhoud: 15ml

En zo eenvoudig werkt het:

Bereid de natuurlijke nagel voor zoals gewoonlijk
Emmi Base/Top Coat aanbrengen en 120 seconden uitharden onder UV- of UV/LED-licht
UV/LED-lak naar wens aanbrengen en uitharden (60 seconden UV/LED-licht/ 120 seconden UV-licht)
Universele UV/LED lak aanbrengen en uitharden (60 seconden UV/LED licht/ 120 seconden UV licht)
Daarna verzegelen met de base/top coat, uitharden en het WOW-effect is compleet
Met de Emmi-Nail UV/LED-lak tover je in een mum van tijd een rijke kleur en tegelijkertijd stabiele natuurlijke nagelversteviging tevoorschijn. De basis-/aflak en de UV-kleurlak worden afzonderlijk aangebracht en uitgehard in het lichtuithardingsapparaat.

Ze worden verwijderd zonder moeizaam en moeizaam vijlen, maar gewoon met de verwijdervloeistof. Dit bespaart u tijd en geld en maakt van elke nieuwe en langdurige kleurlook een wellness-ervaring voor uw klant.

Eigenschappen

EAN code:
4040513179509