Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Vijl in Box Wit 100/180

2,00Prijs in punten: 100 punten
Beloning punten: 5 punten
96919
Voorraad
+

Omschrijving

Clickbox met nagelvijl - voor het hygiënisch opbergen van uw nagelvijl en de ideale metgezel in elke handtas

De vijl in box wit recht 100/180 beschermt uw vijlen en de nageldesigner kan ze nu hygiënisch en praktisch houden voor al uw klanten. Bijzonder geschikt voor onderweg, want de set past in elke handtas - dus je hebt  hand. Maak een geweldig cadeau voor uzelf, uw klanten of uw dierbaren met deze set.

Profi-vijl 100/180 wordt nauwkeurig en uiterst stabiel verwerkt. Dit maakt deze vijl zeer duurzaam en slijtvast, wasbaar en desinfecteerbaar. De korrels zitten dankzij een speciale behandeling zeer stevig aan de vijl vast. Dankzij de flexibele kern past hij zich ideaal aan het model aan en vijl je de nagel precies waar je hem wilt hebben. Deze nagelvijl is een multitalent in je nagelsalon of thuis. Door de verschillende korrelgroottes kan de ruwe kant het nagelmodel verkorten en de fijnere kant de geharde UV-gel of acryl vormen. Ook de puntovergang kunt u met deze professionele vijl optimaal vormgeven.

De melkachtige, doorzichtige doos is gemaakt van plastic en meet 18 cm x 2 cm.


Eigenschappen

EAN code:
4040513969193