Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Retourneren

Retourneren

Bij een consumentenkoop heeft u de mogelijkheid conform de in onze algemene voorwaarden binnen 14 werkdagen zonder opgave van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van de levering (uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten).
Uw retour dient u aan te melden via de webshop in uw account of neem contact met ons op.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden en na aanmelding bij Emag Benelux BV (zie algemene voorwaarden). Na aanmelding van uw retour krijgt u van ons een bericht over de juiste retour procedure.

Emmi-nail kan de navolgende producten uitsluiten van het herroepingsrecht: Verzegelde producten of producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en/of waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Emmi-Nail Benelux zal de aankoopsom, indien reeds betaald, exclusief de aangerekende verzendkosten naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) via het retour formulier (download) aan Emmi-Nail Benelux kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP : het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient hetzelfde te zijn dan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Emmi-Nail Benelux heeft gedaan, eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 8 dagen aan u terugbetaald.