Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Wie is Emmi-Nail?

PROFESSIONELE PRODUCTEN GEMAAKT IN DUITSLAND

We sturen je niet alleen de nieuwste nagelproducten naar je huis, bij ons haal je meteen de knowhow van professionals in huis. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van nail design lampen.

Naast nagelproducten ligt onze kracht ook in het vervaardigen en ontwikkelen van hoogwaardige ultrasone reinigingsapparaten. Voor brillen tot grote machineonderdelen, alles wordt hygiënisch schoon met EMAG-Ultrasone

Om al deze producten ook beschikbaar te kunnen stellen voor de gehele Benelux, hebben we besloten om onze webshop te openen. Wij hopen dat u even de tijd neemt om rustig door al onze categorieën en aanverwante producten te bladeren.

Indien u onze webshop bezoekt uit zakelijke interesse (voor bedrijven, instellingen, clubs, scholen,...) nodigen wij u uit om ons uitgebreid gamma producten te bekijken en u aan te melden als bedrijf in ons klantensysteem.

Alle aangeboden artikelen via onze webshop vallen onder de algemene voorwaarden van Emag-benelux betreffende garantie en service-na-verkoop.
Indien u meer informatie wenst over een bepaald artikel, kan u ons bereiken op het nummer  of via mail info@emmi-nail.nl

Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze fysieke winkel, gelegen , om onze producten te komen bekijken of om uw bestelling af te halen (openingsuren zie contact).

Wij wensen u veel winkelplezier,