Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Wie is Emag Benelux BV

Al meer dan 20 jaar levert Emag kwaliteitsproducten aan de consument en bedrijf.

Om al deze producten ook beschikbaar te kunnen stellen voor de gehele Benelux, hebben we besloten om onze webshop te openen. Wij hopen dat u even de tijd neemt om rustig door al onze categorieën en aanverwante producten te bladeren.

Indien u onze webshop bezoekt uit zakelijke interesse (voor bedrijven, instellingen, clubs, scholen,...) nodigen wij u uit om ons uitgebreid gamma producten te bekijken en u aan te melden als bedrijf in ons klantensysteem.

Alle aangeboden artikelen via onze webshop vallen onder de algemene voorwaarden van Emag-benelux betreffende garantie en service-na-verkoop.
Indien u meer informatie wenst over een bepaald artikel, kan u ons bereiken op het nummer 0031(0)40-2018900 of via mail info@emmi-nail.nl

Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze fysieke winkel, gelegen Stakenborgakker 54 te Valkenswaard, om onze producten te komen bekijken of om uw bestelling af te halen (openingsuren zie contact).

Wij wensen u veel winkelplezier,

Margaret de Jong
Zaakvoerder Emag-Benelux BV-Emmi-Nail Benelux